Opkald: E-mail:

Thai massage rønnede massage helsinge


thai massage rønnede massage helsinge

, hvis du skulle have lyst til det. Ring og bestil tid på tlf. Give en times velvære til dine nærmeste med vores Gavekort. Vores kompetence ligger i klassisk Thai Massage, Fodmassage, Sportmassage, Nakke og Skulder Massage, Terapi Massage og Olie Massage. Ud over massage anvendes tryk på reflekspunkter på og under foden. Du finder også i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Ved hjælp af denne type af massage er det muligt at afkorte den periode som musklerne har behov for at slappe af mellem trainingsintervallerne.

Du er velkommen i butikken eller til at bestille tid. Sport Massage Sportmassage er ikke en traditionel massage form i Thailand. Trods dens hårdhed for massagen dig samtidigt til, at slappe. Har du ømme muskler enten pga. Vi har åbent hver dag fra.00 til.00. Massagen går fra top til tå og indeholder både fod, nakke og skulder massage og da der ikke bruges olie må du gerne beholde dit tøj på (såfremt det er bekvemt) eller benytte det som vi stiller til rådighed for dig.

Vi er smilende og chamerende og vil elske at hygge om dig og opfylde dine ønsker. Efter massagen byder vi på en kop te eller kaffe. Denne massage er velegnet at for fortaget i frokostpausen, når man har et kontorjob. Efter massagen vil du føle dig genopladet og afslappet. Vi byder på te eller kaffe efter massagen og den må du også gerne få, hvis du ledsager dit barn eller din partner. Vi tilbyder: Thai Massage, Olie Massage, Sports Massage, tantra massage og Body2Body Massage. Olie Massage 1 time. Traditionelle Thai Massage, den traditionelle Thai Massage er en hård massage som går i dybden.

Jamnong Sangkaew er certificerede og har mere en 17 års erfaring med ren massage. Olie Massage, oliemassage benytter sig af teknikker fra traditionel thailandsk massage, dog er den meget blødere og koncentrerer sig mere på overfladen. For en god thai massage anbefaler vi, at afsætte mindst en time. Vi understøtter vores massage med en stemningsfuld atmosfære af passende belysning og afslappende musik.

..

Vi bor på Møllevej 7, 4683 Rønnede. Der anvendes kun uparfumerede massagecream og oile fra den danske producent Rohdé Produits. 500,00, thai Massage 1/2 time. Hvis du ikke har den tid eller måske vil prøve om vores massage er noget til dig, kunne du starte med en skulder nakke massage eller fodmassage, hvor man kan nøjes med 20 til 30 minutter. Da den kræver den fulde indsats af massørens kræfter og kropsvægt er den dyre en de andre mere bløde massager. Oliemassage er en Full Body Massage fra fødderne til hovedet efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af kroppen. 14:38, velkommen til Rønnede Thai massage. Tantra Massage 1 Time. 400,00, olie Massage 1/2 time.

Fodmassage, fodmassagen omfatter massage af både ben og fødder. Vi vil meget gerne fremhæve at vores massage ikke er kun til voksne mænd og kvinder, men også til børn. Der ud over forbedres blodcirkulationen og strømmene i lymfesystemet. Klinikken har nye og moderne behandlingsstationer til thai-massage, olie-massage og fodmassage. 250,00, sport Massage 1 Time. 600,00, sport Massage. 500,00, tantra Massage 1/2 time. Jammaree byder velkommen til Thai Massage Helsinge, jasminvej 3 3200 Helsinge, jammaree, er massageuddannet og har omfattende erfaring som massageterapeut. Vi er 2 søde piger. 300,00, body2Body Massage 1 time.

Efter aftale og behov kan der også anvendes aromatiske olier, tiger balm. Har du specielle problemzoner med forspændinger, kan vi koncentrere os i en terapeutisk massage om disse for at give dig energien tilbage. Dens primære formod er afslapning, velvære og øget blodcirkulationen. Terapi massage koncentrerer sig på dine problemzoner. Arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg.

Virker afslappende, løsner spændte muskler, lindrer og formindsker kronisk smerte og øger fleksibiliteten i muskler og led. Traditionel Thai Massage 60 minutter 500 Dkk 90 minutter 700 DKK, fodmassage eller Skulder og Nakke Massage 30 minutter 250 DKK 60 minutter 400 DKK, olie massage 45 minutter 300 DKK 60 minutter 400 DKK 90 minutter 600. Massagen af reflekspunkter har indflydelse på hele kroppen og stimmulerer funktionen af de indre organer. 20 discount på alle massager til børn under. Massagen er afslappende og lindrer ømme fødder og trætte ben, giver velvære og stimulerer blodomløbet.

Thai massage sorø solcenter rødovre

Prisliste, thai Massage 1 time. Thai Energy Wellness byder dig velkommen til hjemmelavet sex film frække snapchat navne en Thai Massage der giver dig Energien tilbage efter en stressende dag. Nakke og Skulder Massage, lindrer muskelspændinger i nakke og skulder området. Denne massage minder mere om olie massage, men er en hårdere, da der bliver gået i dybden med de muskler som er ømme for at få løsnet dem. 1200,00, body2Body Massage 1/2 time.

Thai Massage Rønnede Massage Helsinge

Lilly odense massage escort aalborg